Emil POPA, presedintele PSD Calafat si-a scos ,,armata” de membri de partid in Campania pentru Prezidentiale!

Organizatia PSD Calafat condusa de ing. Emil Popa, a inteles rolul si importanta extrem de mare a acestor alegeri, si a inceput in forta campania electorala pe municipiul Calafat, printr-o prima iesire in mijlocul cetatenilor si impartirea de materiale electorale.
Astfel, in dimineata zilei de 12.10.2014 militantii de partid aflati intr-un numar impresionant la sediul de partid din Calafat, dupa ce in prealabil Presedintele organizatiei, Emil Popa, le-a multumit inca o data pentru daruirea si efortul deosebit manifestat la precedenta campanie, cea de la europarlamentare, au plecat in jurul orei 10.00 intr-o vasta operatiune de distribuire a primelor materiale electorale.

Pe langa distribuirea materialelor electorale, tinerii si seniorii organizatiei aflati pe teren, au discutat si cu cetatenii despre importanta cruciala a acestor alegeri, reactia oamenilor fiind una mai mult decat pozitiva fata de candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC,Victor PONTA, acesta fiind considerat ca fiind unica solutie de salvare a romanilor in fata unui nou genocid al taierilor de salarii si pensii propovaduit in culise de unii candidati de dreapta.

Cetatenii din Calafat au aratat cea mai mare deschidere catre Prezidentiabilul Victor PONTA , acestuia atribuidu-i calitati de bun roman,profesionist in adevaratul sens al cuvantului, integru si cu un dezvoltat simt de patriotism.

Dupa primele zile scurse din aceasta campanie electorala la Calafat si tinand cont si de afisajul care exista pe raza municipiului , putem concluziona ca organizatia PSD Calafat este de departe pe primul loc si ca targetul unui scor foarte bun pe data de 2 Noiembrie, este mai mult decat realist.

.