Regulament

Regulament

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.calafatul.ro

Acest site este un pamflet si nu are legatura cu persoane, orice asemanare poate fi doar coincidenta.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
www.calafatul.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare(recomandam citirea acestei pagini periodic)

1. Informatii personale

Acest site este condus de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti utilizatorii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul Settings sau Profile.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. www.calafatul.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale, deaseamena in cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, www.calafatul.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre www.calafatul.ro pentru informarea prin e-mail.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul efectuari oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. www.calafatul.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre utilizator si www.calafatul.ro
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

www.calafatul.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la calafatulro@yahoo.com se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.calafatul.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL UL www.calafaul.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.calafatul.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

In cazul oricaror sesizari legate de anumite materiale publicate pe situl www.calafatul.ro, acestea vor fi temporar dezactivate pana la clarificare urmand a fi sterse complet in cazul in care aceste materiale nu respecta drepturile de autor sau incalca anumite legi romanesti sau straine in vigoare.
Intregul continut al site-ului www.calafatul.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea www.calafatul.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.calafatul.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

www.calafatul.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.calafatul.ro fara acordul scris prealabil al acestuia.

Forumul Calafatul.ro

Acest forum este condus de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti utilizatorii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont. Toti utilizatorii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Calafatul.ro, administratorii siteului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii.
Regulamentul permite moderatorilor sau administratorilor www.calafatul.ro sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul utilizatorilor in cauza, pe perioada nedeterminata. Nici un utilizator al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui.

Interdictii:

Pe forumul www.calafatul.ro sunt interzise urmatoarele:

1)atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator.

2)postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor

3)postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

4)postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie (“flood”)

5)postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza (“offtopic”). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

6)folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

RECOMANDARE:

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari :

1)sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii www.calafatul.ro pot recurge de la un simplu avertisment pana la banarea sau chiar stergerea contului

2)sa nu abuzeze de mesajele PM

3)sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte “banale” si “simple”

4)sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

Drepturile si obligatiile Administratorilor:
– sa baneze fara avertizare userii ce injura
– sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare